Missa inte detta!
 
30% rabatt!
 
I takt med att det blir ljusare och ljusare stiger även min inspiration, så var så goda, här kommer vårens andra nyhet, med 30% introduktionsrabatt i en hel månad, ända fram till 20 april.
Använd koden *STAR* i varukorgen.
 
* S T A R   N A M N H A L S B A N D *
 
Star namnhalsband är stjärnor på vilka dina älsklingars bokstav står centrerat i mitten. En bokstav per stjärna. Det finns 5 olika storlekar på dem, för att du ska kunna kombinera på vilket sätt du vill. De tre mest lajkade storlekarna är 12, 15 och 18mm, som du ser på bilderna nedan. Varje stjärna är tillverkad för hand i äkta silver.
 
 
Pris från 370kr!
 
Halsbandet kostar från 829kr inkl kedja och en stjärna med en bokstav. Med rabatten blir det bara 580kr!!! Om du bara vill ha stjärnan och ingen kedja, så kostar den 529kr. Med rabatten blir det bara 370kr! Helt galet men jag tycker det är så roligt att ge fler möjligheten att bära sina stjärnor runt halsen, så varsågoda mina vänner!
 
Här ovanför ser du en 18mm stjärna med ett rosa glitter hjärta. Det är en månadssten, just denna rosa är för oktober men är så snygg att man vill använda den bara just för att den är så snygg! Klicka här för fler månadsstenar ==>
 
 
 
På det här namnhalsbandet är det 12, 15 och 18mm stjärnor. Kedjan heter venezia och går att få i många olika längder.
 
 
Och som pricken över i har jag även ett par superfina stiftörhängen i äkta silver, med tre små stjärnor på varje; ett stjärnfall! Passar superbra med halsbandet. Örhängena kostar 350kr.
 
Tveka inte att höra av dig om du har frågor. Beställa gör du i webshopen eller genom att kontakta mig via mail: [email protected]
 
Ha det fint nu alla fina och njut av våren!
 
Amanda Egilson Hallgren
 
 
 
halsband med stjärna, namnhalsband,

Kommentera

Publiceras ej