Stockholm 8 december 2008

Årets mama och papa 2008 vinner våra namnsmycken!

Amanda Egilson står för vinsterna till Årets Mama 2008

Amanda Egilson står för vinsterna till galan Årets Mama 2008 på Berns

I år har vi fått den stora äran att stå för vinsterna till dem som koras till årets mama och papa. Det är fortfarande superhemligt vilka de 16 mamas och 1 papa blir. Vinnarna kommer offentliggöras den 9 december på mama-galan på Berns.

Den 9 december på Berns i Stockholm koras årets mamas och papa av tidningen MAMA, som i år firar femårsjubiléum. Den stjärnspäckade galan utlovar i år mer ”mama-glamour” kombinerat med stort fokus på barnen. I år satsar mama dessutom ännu mer på välgörenhet i och med sitt samarbete med ”Alla Kvinnors Hus”, en organisation som hjälper hotade och förföljda kvinnor.

För femte året i rad är det dags att kora alla mamas (och en papa!), som utmärkt sig och inspirerat andra föräldrar under 2008. Över 800 gäster, både vuxna och barn, kommer på galan den 9 december på Berns i Stockholm. Vinnare i 9 olika kategorier kommer att stå på scen. Nya kategorier är bland annat ”årets Eko-val” och ”årets Cash-mama”, en framgångsrik karriärmamma att inspireras av. Årets mama-hjälte har röstats fram av läsarna själva, i ett samarbete med Expressen – och intresset har varit rekordstort.

Årets konferencier är Erik Haag och förutom alla vinnare och prisutdelare får Erik sällskap på scenen av Sveriges soulkung Eric Gadd som är aktuell med albumet ”Stockholm står kvar, men jag ligger”.None
Läs allt om galan på http://www.mama.nu/arets-mama/