Det kom in otroligt många bidrag och alla var speciella på sitt sätt. Att kora en vinnare har varit tufft men nu är det gjort!

VINNARSTORYN:

"Min historia har en sorglig bakgrund, men jag vill ändå delge den.

Förförra året väntade jag mitt andra barn. Min första pojke, Max, som nu är 5,5 år, var jätteglad och såg verkligen fram emot att få ett lillasyskon. Vi längtade och planerade. Så hände det tragiska som inte fick hända. På en rutinkontroll i vecka 39 upptäcktes inga hjärtljud. Mitt älskade lilla barn hade dött i magen. Det finns inga ord att beskriva det hemska och vi kommer förmodligen aldrig komma över det riktigt. Vår efterlängtade lillebror? Som såg ut som en lite kopia av sin storebror, som var förtvivlad och hade svårt att förstå varför vi inte fick behålla lillebror, men som var jätteduktig och tapper.

För att göra en lång historia kort, så upptäckte jag bloggvärlden under tiden som följde när jag var nere av sorg och förtvivlan. (Sorgen går aldrig över, men man lär sig hantera den och leva med den). På en blogg (har glömt vilken) tipsade man om namnsmycken och jag föll direkt. Ett halvår efter vi förlorat Oscar, upptäckte vi att jag var gravid igen. Efter en känslomässigt stormig graviditet föddes så vår älskade lilla prinsessa, Maja, i september i fjol. Hon var en vecka gammal när jag gick in på nätet och beställde mitt namnsmycke. Det blev tre namnbrickor och jag är jätteglad för det. Nu har jag mina tre barn med mig.

När jag hittade din blogg för några veckor sedan och läste om att du hade FAB MOM på baksidan av ditt smycke, slog det mig plötsligt att mina barns initialer är MOM! Max Oscar Maja Så ett runt namnsmycke med M.O.M hade varit kanon för mig. Har funderat på att beställa, men nu när jag såg din tävling så passade jag på. "

Skrivet av: Susan

Stort GRATTIS , din berättelse visar Tro, Hopp och en Enorm Kärlek!

Jag kommer publicera fler stories här inne som ni skickat in och två av er kommer få en "bonus", berlocker till ert smycke. Vilka det blir avslöjas snart men inte idag. Njut nu denna nya fräscha vecka!