NY-LANSERING!

Den sista helgen i oktober blir det officiellt att vi expanderar och byter namn till AMANDA EGILSON BY HAND AND HEART. Det är på Älvsjömässan i Stockholm "UNDERBARA BARN" som denna nylansering kommer att tillkännages. Här kommer vi att visa hela vårt nya profilprogram för första gången tillsammans med många nya smycken, flera i guld, och andra vackra handgjorda saker. Det ska bli jättespännande!

UTLOTTNING - Kom till vår monter nr 05:01!

Alla som gör sin beställning i vår monter under mässdagarna 31/10-2/11 (obs! endast direktbeställning i montern, ej via mail) är med i vår utlottning. Vinnaren får sitt smycke gratis! Vågar du missa detta unika tillfälle?
 
TACK!

Jag vill också passa på att tacka alla er härliga kunder som hjälpt oss att bli ett väletablerat namn på marknaden! Det är tack vare er som vi har något roligt att sträva efter. Jag hoppas att ni även fortsättningsvis kommer att välja oss i första hand, besöka vår hemsida och lockas att beställa något till er själva eller till någon ni har kär och att ni även i fortsättningen ska bli nöjda över ert köp och dessutom glatt överraskade när ni beställer från oss.

Många varma glada hälsningar,

Amanda Egilson

Vår nya web-adress: www.amandaegilson.com
Läs mer om UnderbaraBarn-mässan här: www.underbarabarn.se