Namnsmycken - först i Sverige


Mitt allra första namnarmband

Allt började när båda döttrarna börjat på dagis och jag anmälde mig till en kurs i silversmide. Jag har alltid älskat att jobba med händerna, skapa saker, och gillar att jobba med olika stilar så det skulle bli kul. Där tillverkade ett tjockt länkat namnarmband med två små namnbrickor, på vilka jag hamrade in mina barns namn. Att bära med sig barnen på ett armband tänkte jag skulle vara mysigt, snyggt och personligt. Som att ha dem med mig fast de var på dagis liksom. Ur det växte en affärsidé. Att bära med sig det bästa man har var man än går. Företagsnamnet och domännamnet var både enkla, självklara och framförallt lediga! Namnsmycken.com var ett faktum och blev en succé! Ända sedan 2006 har jag designat och tillverkat namnsmycken och andra smycken i äkta silver med personliga budskap.

Begreppet "namnsmycken" fanns inte så det första halvåret var jag i princip helt ensam på marknaden, det hade ju inte funnits innan. 2008 tog jag ett modigt kliv framåt för att visa att jag verkligen står för och tror på mina namnsmycken och valde därför att gå under eget namn, Amanda Egilson by hand and heart. Våren 2015 valde jag att gå ’back to the roots’ och återta mitt ursprungliga namn Namnsmycken.com.

Alla namnsmycken gör jag för hand

Dagligen beskriver mina kunder känslan i att kunna bära med sig sina nära och kära och hur roligt det är att få ge bort något så personlig och unikt till någon man älskar. Det är ovärderligt för mig. Personligen tycker jag att det optimala smycket till någon man älskar ska vara genuint, unikt och handgjort. Ett namnsmycke i äkta silver med mycket själ och hjärta, där budskapet är hamrat för hand bokstav för bokstav, långt ifrån gravyrmaskiner och andra moderna hjälpmedel, det är kärlek för mig.

Själ och hjärta

Tanken är att det ska finnas något för var och en, oavsett om man söker ett fint dopsmycke, ett stilrent namnhalsband eller ett tuffare rocksmycke. Smyckena är tillverkade för hand i äkta silver och guld, i rena enkla former, klassiska, tidlösa och stilrena. Alla namnsmycken görs för hand efter din beställning. Du väljer budskapet, det kan vara några vackra ord, dina barns namn eller något som bara ni två känner till. Allt är möjligt, bara vår egen fantasi skulle möjligtvis kunna sätta gränserna.

Jag är så tacksam att dagligen få arbeta med det jag älskar!

Tack!
Amanda Egilson
www.namnsmycken.com
mail: amanda@namnsmycken.com
0766-456444
Brahegatan 32, 11437 Stockholm