Här får ni två stories i ett och samma inlägg.

Det är en Mamma och en Pappa som skrivit och skickat i samma mail:

Isabellas Pappa skriver:

"Jag såg några smycken från Namnsmycken.com på Prinsessans blogg och tänkte se om där fanns något till min fru. För en gångs skull så såg jag något som jag själv skulle kunna tänka mig att ha på mig. Jag gillade smycket för att det påminde lite om militärens namnbrickor och kändes ganska manligt men även för att jag tyckte om tanken på att bära min fru och min dotters namn med mig alltid.

Jag tipsade min fru lite smidigt och påminde henne om att det snart är jul. Jag fick det på fars dag så min fru lyckades överraska mig trots att jag visste att hon köpt det;) På smycket står min frus namn underst och ovanför det Isabellas. Det finns plats för några namn till så vi får se hur det blir med det i framtiden;)

MVH/ Isabellas pappa."

 

Isabellas mamma skriver:

"Min man var väldigt hemlig en dag och jag fick inte komma in i arbetsrummet. Jag hade inte helt uteslutit att det kunde vara ett namnsmycke men det fanns ett par saker som jag trodde mer på. Det jobbiga var att jag visste att det fanns i lägenheten och eftersom jag är hemma med Isabella och min man jobbar så fanns det ju tillfällen att leta efter det. Jag är glad att jag inte gjorde det för jag blev så glad över hur fint det var när jag fick det på morgonen på julafton. På framsiden står det Isabella med ett hjärta ovanför och på baksidan min mans namn med ett likadant hjärta.

Det smycke jag gav min man hade jag sett ett par dagar innan han tipsade mig men inte vågat beställa det för jag vet vad han normalt sätt tycker om smycken. Både min man och jag är i alla fall väldigt nöjda och har dom på oss varje dag.

Mvh/ Isabellas mamma. "

 
Isabella gör sitt allra bästa för att visa upp halsbanden!
amanda egilson, namnsmycken, namnsmycken herr, namnsmycken i silver, namnsmycken nöjda kunder,