Är du bjuden på dop eller Namngivningsbjudning? Kanske blivit utvald till Gudmor eller Fadder åt din bästa väns lilla barn? Grattis, vilken ära!

Då antar jag att du är på jakt efter en passande doppresent. Googlar man på doppresent får man otroligt många träffar från olika företag som har fina och kreativa idéer. Jag vill naturligtvis slå ett (hårt kraftigt) slag för ett dopsmycke. Ett smycke som barnet kan bära med sig genom livet som ett fint minne av en särskild dag för så länge sen. Silver är beständigt, och även om den lilla är för liten att bära smycket direkt så kan smycket ligga och vänta snällt i sin ask till det är dags. Många barn får använda sina dopsmycken vid festliga tillfällen, alltid under uppsikt, när de fortfarande är små och vill stoppa det mesta i munnen.

Dopsmycken för flickor

Här har jag otroligt många fina förslag, t ex dessa dophalsband i äkta silver, där barnets namn hamras in för hand bokstav, för bokstav. Lägg sedan till dopdatumet på baksidan och en liten pärla så har du den ultimata presenten med dig.

 

Dopsmycken för pojkar

Även för killar har jag flera snygga passande smycken. Vad sägs om dessa?

Leverans 2-5 dagar

Hoppas du hittat en favorit bland mina olika namnsmycken. Jag tillverkar allt i min ateljé i Stockholm och smycket kan du oftast få på ett par dagar. Så även om du är ute i senaste laget, kan jag oftast hjälpa dig ändå!


Välkommen in i webshopen =>

Amanda Egilson
NAMNSYCKEN.COM

Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
dopsmycke, dopsmycken,

Kommentera

Publiceras ej