Coin med namn, mynt, namnmynt eller plättar med namn...
 
Kärt barn har många namn
 
De senaste veckorna har jag gjort fler namnhalsband av den här typen än någonsin. Namnhalsband med coins har blivit omåttligt populära och det är verkligen jätteroligt! Jag gjorde mina första coins redan 2008 men kallade dem inte för just coins utan bara runda brickor eller plättar. Under namnet coins, eller till och med namnmynt eller bara mynt med namn har de fått uppleva stor framgång.
 
Kanske är de så omtyckta för att de är så flexibla och för att man kan komplettera och lägga till precis vad som helst och de är lika fina eller ännu finare ju mer man lägger till eller ju enklare pynt man har.
 
 
Väldigt många väljer att addera en månadssten till sitt halsband. Här ser du några av dem, det är rosa för oktober, decembers månadsten som är blå, augusti månadssten som är ljusgrön och så den mörkrosa för juli.
Jättefina hjärtformade hittar du på www.namnsmycken.com under fliken Övrigt och sedan den egna produkten Månadsstenar.
 
 
 
Här nedan kan du få inspiration och tips när du ska välja namnhalsband. En del är med bara en bokstav och andra är med hela namnen. En del är stora och en del har flera olika storlekar på coinsen, för att symbolisera åldern på barnen, dvs vem som är äldst osv.
 
H.K.H. Prinsessan Sofia
 
Det här första halsbandet fick H.K.H. Prinsessan Sofia i gåva till sonen Prins Gabriels dop. Med blå månadssten för december, för att hon fyller år i december och för att hennes ögon är vackert klarblå.
 
 
Kedjan heter Venezia och har nästan helt tagit över från Pansarlänken jag erbjöd tidigare. Den är verkligen snygg och så modern. Tunn och glänsande och låter mynten vara blickfånget. Här storlekarna 15, 12 och 8mm stora mynt.
 
Tillsammans med 15mm-coinet Lucas, hänger en diamant i äkta silver. Den får symbolisera att Lucas är hennes Precious, hennes Diamond, det mest värdefulla hon har. Det är kärlek på kedja!
 
Här har Ditte Svanfeldts man fått en liten 8mm-bricka på hennes halsband, med bara hans bokstav. På baksidan är det stämplat ett hjärta. Deras döttrar har varsin bricka, i ålderordning. 15, 12 och 10mm.
 
Här är en annan variant av coinsmycke, det är egentligen ett Dophalsband med guldhjärta, men det är precis lika fint på en äldre tjej eller en mamma eller kanske mormor. Det hittar du under Dopsmycken i webshopen.
 
 
 Namnhalsband med kulkedja och en bokstav, samt augustis ljusgröna månadstenshjärta.
 
 
Det här en smart historia. En lösning för den som är rädd att tappa bort sina ringar när man lägger dem ifrån sig. Kanske kan man inte ha dem på jobbet, kanske skaver de när man tränar. Då krokar man bara fast dem i ringhaken som sitter i halsbandet så är problemet löst! Köp en ringhake vettja, och addera en personlig namnbricka!
 
 
 
 
12mm-coins i kulkedja
 
 
4st blanka 10mm-coins i veneziakedja.
 
Ännu fler halsband och andra smycken hittar du i webshopen på www.namnsmycken.com
 
VÄLKOMMEN!
Amanda Egilson
 
Följ mig på instagram
Följ mig på facebook
coins, namnhalsband, namnsmycke, namnsmycken,