== Design och tillverkning i Sverige   -   Leveranstid 2-5 dagar   -   Alltid personlig service ==
 
 
 
 
Coins namnhalsband - mina mest sålda namnsmycken just nu
 
De mest sålda namnhalsbanden just nu är utan tvekan de med coins. Runda namnbrickor med namn. Och det är egentligen inte så konstigt, för de är så snygga, enkla och stilrena. De är också flexibla eftersom det går att variera dem i oändlighet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Variera ditt coins namnhalsband
 
Förutom att du kan lägga till och ta bort coins allteftersom, kan du också pimpa det med andra hängen. T ex en månadssten, ett guldhjärta, ett gammalt kärt hänge du alltid vill bära, en pärla eller vad som helst, som har en ögla eller ett hål i sig. Varför inte en vacker snäcka från drömsemestern?
 
 
 
 
Månadsstenar
 
På www.namnsmycken.com finner du en månadssten för alla årets månader. Du kan välja på en hjärtformad modell eller en rund. De är glittriga i den rätta nyansen och av materialet Cubic Zirconia, som man i folkmun kallar konstgjord diamant.
 
 
 
 
Vilken är din månadssten?
 
Här nedan kan du enkelt se vilken färg din månadssten har. Dessa är de färger du får när du beställer månadsstenar från mig.
 
(Observera att detta inte är de autentiska månadsstenarna, dvs tex rubin, ametist, akvamarin och bergskristall, utan detta är de konstgjorda stenarna i cubic zircon. Detta för att hålla samma prisklass på alla månader).
 
För att beställa eller titta på fler bilder innan du bestämmer dig, vänligen besök www.namnsmycken.com eller maila mig, ring eller skicka sms. Du kan också följa mig på FACEBOOK och/eller INSTAGRAM
 
Hälsningar,
Amanda Egilson
NAMNSMYCKEN.COM - smycken på nätet sedan 2006
 
Ringa/sms: 0766-456444
 
 
 
mitt namnhalsband, månadssten, namnhalsband, namnsmycken,

Kommentera

Publiceras ej