Varje dag har jag lyckan att få skapa namnsmycken till kunder runt om i Sverige (och världen). Jag tar kort på de allra flesta och lägger upp dem allt eftersom i mina sociala medier. Följ mig gärna på instagram och/eller facebook för att få inspiratioon och lust att beställa ett till dig själv eller någon du älskar! Längst ner i inlägget hittar du direktlänkarna dit.
 

 Några av veckans namnsmycken


Här är några av de namnsmycken jag skapat och levererat den senaste veckan. Några är namnhalsband med månadssten och andra är pimpade med ett hjärta i 18K guld. Alla halsband är skapade i äkta silver och jag hamrar in varje namn, bokstav för bokstav.

 
Classic Cuff Namnarmband
Detta är ett stelt klassiskt armband med namn eller ord inhamrade längs med skenan. Ena änden pryds av ett hjärta i guld eller silver. Du kan också välja armbandet utan hjärta, bara helt stilrent. Pris. från 990kr inkl 1 ord eller namn. För ytterligare namn eller ord eller datum tillkommer 150kr/st. Det gäller i princip alla mina namnsmycken.
 
 
Coins namnhalsband
En kund sa; -jag vill ha en sånt coins halsband, där coinsen vet sin plats.
Och det stämmer ju, de är fästa i en ring i halsbandet och kedjan är pyntad med ett vackert hjärta. Detta finns inte som val i webshopen, men kontakta mig så blir det som du tänkt: amanda@namnsmycken.com

Namnhalsbandet Hjärterum låter dig bära det viktigaste och vackraste du har. Inuti döljer sig ett hjärta, antingen silver eller 18K guld, det väljer du själv. På insidan och utsidan väljer du namn eller budskap, det som passar bäst för just dig eller den du ska ge halsbandet till. 
 
 
Här samma budskapsarmband med texten You are perfect just the way you are.
 
 
Alla hästälskares favorit! Här kan du välja favorithästens namn eller hästälskarens. Eller som här, hela familjen!
Fomen är en hästsko, som också betyder lycka. Just nu från 690kr (ord 1090kr)
 
 
Här är ett jättefint halsband där namnet pryder cirkeln. Kedjan på bilden heter Venezia. I webshopen väljer du om du vill ha guldhjärta eller silverhjärta. Pris från 1390kr.
 
 
Det är det mest sålda smycket just nu, för det är så snyggt och enkelt att variera och få exakt sitt eget utseende på det. Välj olika storlekar på namnbrickorna och välj om du vill lägga till något annat, tex en månadssten.
 
 
Ytterligare ett coins namnhalsband, rejält förstorat för att du ska se de djupa trycken som bli när man hamrar in namnen för hand med en hammare. 
 
Det var allt för den här gången.
 
 
 
Klicka på respektive ikon för att komma vidare. 
 
 
 
Kramar från Amanda Egilson
tel: 0766-456444
maila: amanda@namnsmycken.com
 
 
namnhalsband, namnsmycken,