När det nu är 6 månader till våren har jag äntligen lanserat min nya kollektion av fjärilar med namn! Jag har suttit och designat, skissat, funderat och provat. Och så det på repeat. Nu är jag nöjd. Så himla nöjd faktiskt! Under de senaste veckorna har jag också frågat mina vänner, kunder och följare om de är sugna på fjärilar och om de i så fall skulle vilja handla och svaret var JAAA! Så här är den, min fjärilskollektion!
 
Fjäril med namn
 
Kollektionen består av ett halsband som kan varieras och kompletteras på lite olika sätt. Du kan välja en fjäril för varje barn/namn eller som här, välja att ha två namn på samma vinge. Smyckena är tillverkade i äkta silver och varje bokstav är som alltid inhamrat för hand.
 
 
Butterfly namnring har en justerbar skena för att passa alla fingrar. Ett namn mitt över vingarna eller på ena vingen ingår och blir väldigt fint och personligt. Det går också att få den utan något namn, den är lika fin ändå.
 
Kollektionen består av tre armband. Först ut är Butterfly Cuff namnarmband som har två möjligheter. Antingen namnen på skenan, som här, eller på fjärilens vingar. Valet är ditt.
 
Det andra armbandet är detta, Butterfly namnarmband med hjärta. Förutom den vackra fjärilen är även ett glittrigt hjärta monterat. Det är månadsstenshjärtan men kan även väljas bara för att man just älskar en speciell färg. Det på bilden är oktobers färg. Mer info om månadsstenar hittar du här ==>
 
 På en grov kulkedja har den här fjärilen valt att placera sig. Vad ska det stå på vingen? Det bestämmer såklart du! Äkta silver så klart! Detta är Butterfly namnarmband med kulkedja.
 
 
Mvh
Amanda Egilson Hallgren
 
Maila: amanda@namnsmycken.com
sms/ring: 0766-456444
 
butterfly jewelry, fjäril halsband, fjäril med namn, namnhalsband, namnhalsband silver,

3 kommentarer

מתקין מזגנים

31 May 2019 10:58

I have visited your website many times, and found it to
be very informative

הובלות

22 Jan 2020 09:21

thanks a good deal this website is actually formal along with
casual

וילות באילת

07 Feb 2020 20:13

appreciate it considerably this site will be conventional as well as informal

Kommentera

Publiceras ej