Kollektionen diabetessmycken i äkta silver
 
För flera år sedan fick jag ett mail från en mamma vars son nyligen fått diagnosen diabetes typ 1. Hon önskade ett snyggt armband som han skulle ha på sig om något skulle hända honom på vägen. Ett budskap till hans medmänniskor med texten DIABETES och så telefonnumret till henne själv.
 
Det var tvunget att vara snyggt för annars skulle sonen 8 år vägra ha det på sig. För mig blev det startskottet för en kollektion med diabetessmycken till dem som vill göra sin sjukdom lite vackrare och ge omgivningen en extra chans att hjälpa till om något oförutsett skulle hända.
 
 
Diabetesarmband i äkta silver
 
Här är några bilder på mina fina diabeteshalsband och diabetesarmband i äkta silver. Självklart handgjorda med den text du önskar. Det första armbandet med läderrrem är nog det mest beställda. Det kostar 990kr oavsett hur mycket text du vill ha dpå det. Texten är såklart bereonde på hur mycket det faktiskt får plats på själva namnbrickan.
 
 
 
 
 
Ett annat väldigt omtyckt armband med diabetesbudskap är detta med infinitysymbolen och sötvattenpärlor.
 
 
 
 

Epilepsi-smycken, Pacemaker och Narkolepsi

 

 

 

 

Du kan självklart välja en helt annan text; tex Epilepsi, Pacemaker, Narkolepsi eller Blodgivare. Och du kan även välja vilket annat smycke som helst i mitt sortiment, för att göra ditt smycke så personligt som möjligt. Här är t ex ett armband med Epilepsi-symbolen. Epilepsiarmbandet med läderrem kostar 990kr och infinityarmbandet med pärlor kostar 1490kr.
 
 
Kändisar med diabetes
 
Idag är det många kändisar som öppet visar sin diabetes, tex Molly Sandén, Peter Jihde, Martin Svensson, Klara Söderberg (First Aid Kit) och Carl Jan Granqvist, Halle Berry, Jay Cutler, Bret Michaels, Nick Jonas, Randy Jackson, Johnny Cash mfl mfl.
 
Läs mer om diabetes
 
Jag följer Josefine på JosefineAamodt (på instagram och blogg) där 2 av 3 barn har diabetes 1. Hon har också en youtubekanal; Josefine Diabetesmamman.
 
Kontakta mig om du har speciella önskemål på diabetessmycken eller liknande smycken.
 
 
Amanda Egilson Hallgren
mail: amanda@namnsmycken.com
0766-456444
 
instagram: @namnsmyckencom
diabetes smycken, diabetesarmband, diabeteshalsband,

Kommentera

Publiceras ej