Diabetessmycken i äkta silver
 
Efter ett mail från en mamma vars 8-årige son nyligen fått diagnosen diabetes typ 1 skapade jag i samråd med henne ett snyggt och stilrent armband som han skulle ha på sig om något skulle hända honom på vägen. Ett budskap till hans medmänniskor med texten DIABETES och så telefonnumret till henne själv.
 
Sonen hade tidigare vägrat sådana armband för han tyckte de var fula och kliade så det var viktigt att det var snyggt för annars skulle sonen vägra ha det på sig. Där och då skapade jag en kollekton diabetessmycken till dem som vill göra sin sjukdom lite vackrare och ge omgivningen en extra chans att hjälpa till om något oförutsett skulle hända.
 
Just denne 8-årings armband har jag inte längre kvar någon bild på, men jag har massa andra bilder på snygga diabetessmycken och här är några exempel. Både halsband och armband.
 
 
Här är några bilder på mina fina diabeteshalsband och diabetesarmband i äkta silver. Självklart handgjorda med den text du önskar. Det första armbandet med läderrrem är nog det mest beställda. Det kostar 990kr oavsett hur mycket text du vill ha dpå det. Texten är såklart bereonde på hur mycket det faktiskt får plats på själva namnbrickan.
 
 
Epilepsismycken
 
Du kan självklart välja en helt annan text; tex Epilepsi, Pacemaker, Narkolepsi eller Blodgivare. Och du kan även välja vilket annat smycke som helst i mitt sortiment, för att göra ditt smycke så personligt som möjligt. Här är t ex ett armband med Epilepsi-symbolen. Epilepsiarmbandet med läderrem kostar 1190kr och infinityarmbandet med pärlor kostar 1490kr.
 
Ett annat väldigt omtyckt armband med diabetesbudskap är detta med infinitysymbolen och sötvattenpärlor.
 
 
 
 
Kändisar med diabetes
 
Idag är det många kändisar som öppet visar sin diabetes, tex Molly Sandén, Peter Jihde, Martin Svensson, Klara Söderberg (First Aid Kit) och Carl Jan Granqvist, Halle Berry, Jay Cutler, Bret Michaels, Nick Jonas, Randy Jackson, Johnny Cash mfl mfl.
 
 
Jag följer Josefine på JosefineAamodt (på instagram och blogg) där 2 av 3 barn har diabetes 1. Hon har också en youtubekanal; Josefine Diabetesmamman.
 
Kontakta mig om du har speciella önskemål på diabetessmycken eller liknande smycken.
 
 
Hitta dessa snyggingar och massa andra namnsmycken på www.namnsmycken.com
och följ mig på sociala medier för senaste släppen, skötseltips och annat spännande.
 
Amanda Egilson Hallgren
mail: amanda@namnsmycken.com
0766-456444
FB: Namnsmyckencom/
diabetes smycken, diabetesarmband, diabeteshalsband,

Kommentera

Publiceras ej