Igår kom ett mail som jag läst nära nog trettio gånger nu. Det är så fint. Jag är så glad, så oerhört tacksam och lycklig över responsen på ett av mina smycken! Malin hade ett önskemål om fotavtryck, coins och guldhjärta i ett och samma smycke, men var orolig att det skulle bli klumpigt eller helt enkelt bara "för mycket". Efter några mail fram och tillbaka enades vi om hur det skulle bli och jag satte igång att skapa.
 
Så här blev resultatet:
 
Ett Hjärterum med guldhjärta och pojkarna fotavtryck och namn i vardera skålen. Utsidan (eller faktiskt båda för att det skulle vara rättvist) pryds av ett enkelt hamrat hjärta.
 
 
 
  
 
 
När jag var klar, skickade jag smycket till Malin och fick några dagar senare alltså ett mail, som jag lägger upp helt i sin helhet för att ni ska förstå känslan. Hennes. Min. Samma känsla jag vill att alla ska känna när de bär mina smycken!! Så varsågoda; här kommer det:
 
 
Paketet kom i brevlådan idag!
Jag saknar nästan ord så vackert det är! Det är absolut mitt vackraste smycke och inget annat smycke kan komma att klå detta!
Jag var lite nervös när jag skulle öppna asken (inte för att jag trodde att du skulle ha gjort ett dåligt jobb men liksom glad-nervös som man kan vara inför en dejt :)
Så när jag lyfter på locket och ser din handskrivna lapp ”är du beredd Malin” så är det som att du läst mina tankar och då förstod jag att det här - det här blir bra!
 
När jag sen lyfter undan silkespappret och ser smycket är det verkligen ett stort ”ta daaa!”
 
Det blev ju så himla, himla fint! Det skimrar om det och de små fötterna är där och namnen och lilla guldhjärtat och de små hjärtstämplarna och din stämpel och det är bara så fint!!!
 
Jag älskar att det är ett så rent smycke som liksom innehåller så mycket mer när man öppnar det - i dubbel bemärkelse! Och det känns verkligen som att alltid ha mina älskade barn nära mig rent fysiskt. Och när det klirrar till sådär alldeles lagom dovt ibland så påminns man om dem. :)
 
Och att det är handgjort av ett riktigt proffs gör det såklart än mer speciellt och jag vill verkligen tacka dig för alla dina bra och kreativa idéer som gjorde mitt smycke så perfekt. Jag fick allt utan att det blev för mycket! :)
 
Utan att ha planerat det så kom halsbandet alldeles rätt i tid också för imorgon är det exakt 16 år sen min förste son föddes! (Isidor) :)
Ända sen han föddes ville jag så gärna ha en avgjutning eller liknande av han fot eller hand eller nåt fint smycke...men jag hade inte råd. Därför är jag så glad och tacksam att jag har nu kunnat unna mig den lyxen. Och inget dussinsmycke utan ett genuint vackert hantverk!
 
Från djupet av mitt hjärta - TACK Amanda!
Stor kram till dig!
/Malin
 
 
hjärterum, namnhalsband,